Egyperces

2017.02.24. 09:54

Ráér? Kövesse élőben, hogyan szül egy zsiráf!

Kapcsoljuk a helyszínt!

BAMA

Formabontó élő közvetítés buzog a neten: a New York állambéli Harpursville állatkertje, az Animal Adventure Park zsiráfja vemhes, most vajúdik, hamarosan megszül, és az egész megy YouTube-on. Íme:

A közvetítés eddigi élete nem volt ellentmondásoktól mentes, ugyanis nemrég „extrém állatvédők” jelentették az adást a szolgáltatónál, meztelenség miatt, és a YouTube átmenetileg lelőtte a streamet. Aztán győzött a józan ész, és visszatették, lásd fentebb.

A zsiráf gondozója, Jordan Patch az átmeneti adásszünet miatt a Facebook-on élőzve is bejelentkezett, akkor feldúltan arról magyarázott, hogy a zsiráfszüléses adás „gyönyörű és oktató jellegű”, és az emberek nevetségesek, ha meztelenségért (de tényleg, meztelenségért!) jelentik.

Hogy az ember észreveszi-e a majd valamikor bekövetkező szülésben a szépséget, az vérmérséklettől függ, mindenesetre az állatvédők tényleg túlreagálták. Mi drukkolunk az anyának és a kicsinek is!

Címkék#Hírkereső

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!