Kék hírek, bulvár

2010.03.16. 14:22

Az apa ölt Tényőn! Baltával kezdte, láncfűrésszel fejezte be

A 37 éves családfő a gyerekszobába vonszolta szeretteit, paplannal takarta le őket, majd önmaga ellen fordult Tényőn még hétfő délelőtt.

kemma.hu

A Győr-Moson-Sopron megyei Tényőn történt brutális mészárlásról kiderült: a 37 éves családfő, Sz. K. végzett feleségével, a 36 éves K. Virággal, valamint nyolc és öt éves kislányaikkal, Ajnával és Blankával, majd öngyilkos lett. A megyei rendőr-főkapitányságon kettő órakor kezdődött az a sajtótájékoztató, amelyen többek között erről is beszámoltak.

A rendőrök arról is beszámoltak: a tényői családi házban három gyilkosság és egy öngyilkosság történt. A helyszínen látottak megrendítették a sokat próbált nyomozókat is. Mint kiderült, a pszichiátriai kezelés alatt álló édesapa baltával végzett előbb a gyerekekkel majd az asszonnyal hétfő reggel nyolc-kilenc óra között, majd bevonszolta őket a gyerekszobába, és ott paplannal letakarta őket.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] A tragédia helyszíne: itt ölte meg családját majd magát az apa (Fotók: Kisalföld)
[/caption]

Ez után saját maga ellen fordult, s biztosra ment: előbb felvágta az ereit, majd mellkason szúrta magát, aztán a garázsba ment, ahol motoros fűrésszel elvágta a saját torkát. A férfi hipochonder is volt, valamint depressziós, s édesapja is öngyilkos lett régebben.

A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy a holttesteket a férj bátyja találta meg, vagyis tévesek voltak a helyiek azon értesülései, miszerint a feleség szomszédban lakó bátyja fedezte volna fel a tragédiát. A férj fiútestvére nem Tényőn lakik, azért ment át a családhoz, mert egész nap nem érte el őket. Hiába volt kulcsa a házhoz, nem tudta kinyitni az ajtót, ezért betört egy ablakot, s úgy jutott be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!